Meremäe Vesi OÜ otsib veoteenuse osutajat

 

Meremäe Vesi OÜ soovib leida koostööpartnerit erinevate materjalide veotööde teostamiseks. Otsime ettevõtet, kes osutaks teenust greiferkopaga varustatava hüdrokraanaga veoautoga, mille kandevõime oleks vähemalt 3 tonni ja kasti pikkus alates 3 m. Teenuse osutamine toimub Meremäe valla territooriumil, teenuse eeldatav maht aastas hinnanguliselt 50-75 tundi. Hanke eesmärk on hankelepingu sõlmimine kuni 2016 aasta lõpuni.

Ootame hinnapakkumisi ühe tunni kohapeal osutatava teenuse hinna kohta koos kõigi kuludega, s.h transport Meremäe valda, tehnika ja tööjõud jne (ilma ja koos käibemaksuta). Minimaalne ühe tellimuse maht 1 tund, vajalik reageerimise aeg alates tellimuse saamistest maksimaalselt 2 tööpäeva. Hinnapakkumine peab sisaldama ettevõtte andmeid, kasutatava tehnika kirjeldust (mark, kandevõime, tõstejõud, kasti mõõdud jne) ja ühe tunni teenuse hinda koos kõigi kaasnevate kuludega.

Hinnapakkumisi ootame kuni 29.07 aadressil vesi@meremae.ee

Lisainfo ja täpsustavad küsimused vesi@meremae.ee, 5183557